Бразилският ляв бранител Жеферсон Телес беше на върха на щастието след победата над Титоград в първия квалификационен кръг на Лига Европа. Бразилецът се разписа за 3:0 в началото на втората част и това беше първото му попадение с червената фланелка. 

Този негов успех придоби отзвук чак в родината му и той анализира представянето си пред изданието Lance. Жеферсон сподели, че това попадение е отплатата му за целия труд, който е положил, откакто е дошъл в България. 

"Щастието е неописеумо да отбележа първия си гол с екипа на ЦСКА. Това беше не само първият ни мач в Европа, но и за сезона като цяло, така че трябва да продължим в същия дух и да работим още повече. Сега искам да подобря представянето си във всяка фаза, докато не стане перфектно", заяви Жеферсон и продължи с очакванията си за реванша.

"Постигнахме много добър резултат, но което е по-важно, сега ще имаме по-голяма сигурност за реванша след седмица. Но не можем да разчитаме само на него и да се отпуснем. Трябва да се представим по същия начин, както днес, без да се притесняваме от съперника или публиката му."

"Не можем да си позволим да се пречупим, защото това е елиминационен мач. В такива турнири представянето ти трябва да е като чиния с храна - всичко трябва да е разпределено правилно", сподели бразилският краен бранител в родината си.