ЦСКА официално пусна в продажба билетите за първия си домакински двубой от Лига Европа, който ще ги противопостави срещу Титоград. "Червените" обявиха още, че сектор "Г" ще бъде затворен за срещите от европейските клубни турнири. Реваншът с черногорците е седмица по-късно.

Ето какво пише сайтът на ЦСКА:

"Армейци,

билетите за двубоя от първия квалификационен кръг на Лига Европа между ЦСКА и Титоград вече са в продажба. Срещата ще се играе на 9 юли (вторник) от 20:30 часа на стадион "Българска армия". Феновете ще заемат своите места в секторите "А" и "В", а сектор"Г" ще бъда затворен за мачовете от Лига Европа. 

Цените на билетите са:

- Сектор А - 20 лева

- Сектор В - 15 лева

- ВИП ложа - 150 лева

Деца до 7 години влизат на стадиона безплатно.
Билети могат да бъдат закупени от мрежата на БестТикетс - бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange и касите на "Арена Армеец". По-късно днес билети ще се продават и във фен магазина на "Армията".

Картодържателите ще имат възможност да закупят билет с 10% за отстъпка за мястото, описано на картата им, до 7 юли (включително). Притежателите на карта за сектор "Г" ще могат да се възползват от отстъпка на билет за сектор "В".

Хора с инвалидност над 49% получават 20% отстъпка от билета за двубоя. За използването й се предоставя решение на ТЕЛК.