Футболистът на ЦСКА Рубен Пинто анализира причините за равенството с Лудогорец, с което тимът му изпусна истински мачбол за титлата. Според него, "червените" са на едно ниво със съперника, дори малко по-високо, но просто не са могли да се възползват от шансовете си. 

"Има такива мачове, тичахме повече от тях, борихме се повече от тях, но такъв е футболът. Невинаги най-добрият побеждава във футбола. За мен, ние сме едно и също ниво с Лудогорец, понякога те са малко по-добри, но ние сме като цяло на едно ниво. Дори този сезон сме малко по-добри", заяви португалецът и разкри дали отборът му може да се пребори за титлата.

"Ще видим какво ще се случи в последните три мача. Според мен, всичко е възможно. Гледахте Шампионската лига, всичко е възможно и ние вярваме, докато имаме шансове. Докато можем да се борим за титлата, ще го правим", сподели още Пинто и коментира влиянието на новия треньорски щаб, както и напускането на Любо Пенев.

"Всички сме заедно, продължаваме да работим, много сме силни психически, треньорите помагат. Трябва да бием до края, видяхте какво може да се случи в мачовете. Не знаехме, че той ще си тръгне - Любо Пенев, но това е футболът и не знаем какво ще се случи във всеки един момент и трябва да сме подготвени за всичко", заяви Пинто.