Последното лятно попълнение на ЦСКА Томи Юрич остана извън групата за гостуването на Локо Пловдив. Според информация на "Тема спорт" той има контузия в прасеца.

Никой обаче не може да конкретизира точно какъв е проблемът на австралиеца. Нападателят има болки в крака, като чувства мускула си много втвърден.

Вече повече от седмица Юрич не може да тренира пълноценно заради травмата, а на този етап няма прогноза кога ще се възстанови, физически шаранът е в доста по-добро състояние, отколкото когато подписа. Той се готвеше по индивидуална програма, а в ЦСКА са доволни от прогреса му в кондиционно отношение.

Юрич се появи като резерва срещу Витоша, като това бе и дебютът му. За 15-ина минута австралиецът имаше 2-3 положения, в които създаде напрежение пред противниковата врата. Заради травмата Юрич не игра в контролата с Пирин Бл миналата седмица.

В лазарета дългосрочно са Бикел (рамо) и Енрике (коляно). Халфът беше опериран във Валенсия и ще се възстановява в София. Прогнозата е да се завърне на терена към края на ноември, с надеждата да е на линия за мача с Лудогорец, който най-вероятно ще бъде насрочен за 1 или 2 декември. Енрике пък в момента е в Бразилия и едва ли ще може да играе до края на годината.