ЦСКА разгроми Левски с 21:1 (6:0, 6:1, 9:0) в среща от държавното първенство по хокей на лед.
 
Чешкото попълнение на "червените" Ник Ланг блесна със седем гола за успеха. Иван Ходулов добави четири попадения, а Анжел Джоров и Калоян Вачков вкараха по три пъти. Любомир Чомполов се разписа два пъти, а Алекс Стоилов и Александър Стаменов също реализираха. Единственото попадение за Левски беше дело на Станислав Иванов в края на втората третина. Вратарят на "сините" Иван Стефанов пък направи внушителните 74 спасявания.
 
Левски трудно достигаше до положения пред вратата на съперника и отправи само осем точни удара. Това позволи на старши треньора на ЦСКА Кирил Ходулов да даде шанс и на третия вратар Калоян Стоянов, който изигра по-голяма част от втората и цялата трета част. Преди това пред вратата беше вторият страж на тима Петър Николов, а титулярът Иван Стойнов получи почивка.
 
"Доволен съм и от резултата, и от играта. От друга страна трябва да подобрим играта без шайба. Искам да поздравя вратаря на Левски, който запази концентрация до края, въпреки че получи много голове", коментира треньорът на ЦСКА Кирил Ходулов.